Mångårigt byggande har skapat ett unikt kunnande

Vi grundades 1994 under bolagsnamnet Ersmarks Trä o Bygg. Vid starten var vi två medarbetare men efter hand har vi rekryterat fler snickare och utvecklat affärsidén. I den linjen har det fortsatt och idag är vi runt 40 anställda i företaget. 2018 bytte vi utseende och namn till nuvarande ETB Bygg.

Grunden till företages kunskap och erfarenhet kring byggande av lösvirkeshus kommer från Skelleftebygdens Trähus där vår VD och ägare Mattias startade sin resa inom byggbranschen.

Erfarenhet och effektiva metoder gör oss konkurrenskraftiga när det gäller byggandet av såväl bostadshus och fritidshus som tillbyggnader och renovering. Vi är dessutom ett ISO-certifierat företag enligt ISO 9001.

Vi höll länge till i Ersmark men 2017 flyttades verksamheten in till Skellefteå då vi fick allt fler uppdrag. Våra duktiga medarbetare har sedan starten 1994 vårdat varumärket genom att utföra fina arbeten åt kunder i hela Skellefteå kommun.

Vi jobbar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare då personalen är vår viktigaste resurs. Som snickare utvecklas man genom att skaffa sig erfarenhet och ständigt lära sig nya saker. Våra medarbetare ska ha en bred kunskap inom allt vi erbjuder våra kunder. På så sätt kan vi kvalitetssäkra alla våra jobb. De nya får lära av de mer erfarna – Vilket vi tror motiverar våra medarbetare.

Vi förverkligar dina byggdrömmar med kostnadseffektiva lösningar och hög kvalitet.

Kontakta oss för en offert

Det är ett stort beslut att bygga om, bygga till eller bygga nytt. Det handlar om en investering men också om att kunna utnyttja alla möjligheter för att skapa ett skräddarsytt livsrum. Med vår hjälp skapar du precis det hus som passar dig och din familj. Tveka inte att höra av Er till oss för en offert.