Mångårigt byggande har skapat ett unikt kunnande

Det här är historien om oss på MVB i Skellefteå.

Allt började 1994 då vi grundades under bolagsnamnet Ersmarks Trä o Bygg. Vid starten var vi två medarbetare men efter hand rekryterades fler snickare och affärsidén utvecklades. Grunden till vår kunskap och erfarenhet kring byggande av lösvirkeshus kommer från Skelleftebygdens Trähus där vår VD Mattias startade sin resa inom byggbranschen.

År 2018 bytte vi utseende och namn till ETB Bygg. I december 2022 förvärvades ETB Bygg av det rikstäckande byggbolaget MVB som vi nu bytt namn till. Allt det som ETB har stått för finns kvar men med nytt namn och nya färger. Skillnaden är att vi nu fått ännu mer resurser, kompetenser och möjligheter att göra så mycket mer i ett geografiskt område där vi känner oss hemma.

Våra duktiga medarbetare har sedan starten vårdat varumärket genom att utföra fina arbeten åt kunder i hela Skellefteå kommun.

Idag är vi cirka 40 medarbetare i företaget. Erfarenhet och effektiva metoder gör oss konkurrenskraftiga när det gäller byggandet av såväl bostadshus och fritidshus som tillbyggnader och renovering. Vi är dessutom ett certifierat företag enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi jobbar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare eftersom personalen är vår viktigaste resurs. Som snickare utvecklas man genom att skaffa sig erfarenhet och ständigt lära sig nya saker. Våra medarbetare ska ha en bred kunskap inom allt vi erbjuder våra kunder. På så sätt kan vi kvalitetssäkra alla våra jobb. De nya får lära av de mer erfarna – vilket vi tror motiverar våra medarbetare.

Vi förverkligar dina byggdrömmar med kostnadseffektiva lösningar och hög kvalitet.

MVB ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.
Läs mer om MVB-koncernen här.

Kontakta oss för en offert

Det är ett stort beslut att bygga om, bygga till eller bygga nytt. Det handlar om en investering men också om att kunna utnyttja alla möjligheter för att skapa ett skräddarsytt livsrum. Med vår hjälp skapar du precis det hus som passar dig och din familj. Tveka inte att höra av Er till oss för en offert.