Stolta snickare

Framtiden skapas tillsammans med dig som har yrkeskunskap, drivkraft och brinner för att göra ett bra jobb.

Vi har snart funnits i 30 år. Redan från början förstod vi vikten av kundanpassat byggande, goda relationer och den stora betydelsen av yrkeskompetens. Vi är stolta över att vara professionella snickare!

Hos oss är yrket och specialistkunskaperna i centrum tillsammans med den ständiga drivkraften att vi alltid ska göra vårt bästa. Vårt mål är att utföra varje projekt oavsett storlek, välplanerat, noggrant, fackmannamässigt och till högsta kvalitet. Vi som jobbar är beredda att gå den extra metern för att göra våra kunder nöjda och att slutresultatet ska bli det allra bästa.

Schyssta villkor

Hos oss har alla snickare yrkesbevis. Vi jobbar med trygga anställningsformer, rättvisa arbetsvillkor, säker arbetsmiljö och moderna maskiner. Varje lärling eller praktikant har en erfaren handledare. Vi arbetar med säkra metoder och genomför regelbundet egenkontroller för en trygg och säker arbetsmiljö.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och har som mål att på sikt bli certifierade inom arbetsmiljö.

Ordning och reda samt rättvisa, marknadsmässiga villkor gör skillnad för varje medarbetare och våra kunder.

Hos oss är du sedd

Vi vill att du som medarbetare ska känna dig välkommen hos oss. Att du är sedd som individ, medmänniska, kollega och yrkesperson och att jobbet är en växtplats.

Vi lyssnar på varje individs önskemål så att arbetet ska kännas motiverande. Varje år håller vi utvecklingssamtal och fångar in varje medarbetares önskningar, tankar och behov.

Vi strävar efter rotation i uppdragen för att vi vet att variation är både utvecklande, lärorik och gör arbetet roligare.

100 procent snickare!

Hos oss är alla yrkesarbetare riktiga snickare med yrkesbevis. Det är viktigt för oss. Det ger den kvalitet som vi eftersträvar och vi vet att det skapar motivation, självkänsla och är en grund för yrkesstolthet hos varje medarbetare.

Det tar tid att bli en erfaren snickare och arbetet bygger på ständig utveckling. Därför jobbar vi löpande med interna avstämningar och utvecklingssamtal.

För att hjälpa fler att komma in i yrket arbetar vi med lärlingsprogram och erbjuder praktikplatser varje år.

Från start till mål

Vi utför ett brett utbud av uppdrag, från mindre renoveringar och tillbyggnationer till att vi bygger kompletta lösvirkeshus. Våra kunder är företag, offentliga verksamheter och privatpersoner.

Många snickare har en vision om att få använda alla sina yrkesfärdigheter och bygga ett hus i lösvirke från grunden tills att det står färdigt. Hos oss är sannolikheten stor, dels för att vi vill se att varje individ utvecklas, dels att vi varje år bygger flest lösvirkeshus av alla byggföretag i Skellefteå kommun.

Mer än ett jobb

Hos oss på MVB är det inte bara arbete som gäller. Vi ser även till att ha kul på jobbet både när vi arbetar och genom sociala aktiviteter.

Vi äter gärna lunch tillsammans när vi kan, vi har en stående padeltid en gång i veckan, går på Skellefteå AIK:s matcher och anordnar grillkvällar eller andra aktiviteter som skapar gemensamhet.

Och det finns gott om utrymme för egna initiativ!

Vill du bli en av oss?

Är du intresserad av att jobba hos oss på MVB är du varmt välkommen att höra av dig med ett samtal eller mail. Vi vill gärna bli fler och har vi inte en ledig tjänst så sparar vi mer än gärna dina kontaktuppgifter om du vill.

Just nu söker vi nya snickare och flera andra medarbetare!

Snickare? Kontakta Petrus eller MattiasLäs mer om alla andra tjänster här!

Hur är det att arbeta hos oss?